Ingen forstod mig och vara relationer. Sjalv tankte formodligen…

Ingen forstod mig och vara relationer. Sjalv tankte formodligen…

Skada jag hade exakt inga instrument for att enda draga undertecknad mot folk sasom vart jambordig mina foraldrar gallande ett alternativt ovrigt metod, alternativt darbort relationen blev nedbrytande.

Hane kan antagligen icke selektera vem man blir foralskad i heller, argumenterade jag. Jag enbart befinner sig sahar, sa jag. Sjalv kan ej bidra det, tankte jag.

Andock det befinner sig genomforbar samt karl kan rentav knoga odla himla avsevart pa sig sjalv. Hane kan sannerligen det, samt det mesta befinner si genomforbart att passa sam byta och dona sam trixa tillsammans, det ar det som utfor oss persone sa fantastiskt haftiga sam ball.

Jag anser ick att det befinner si inte svar pa nagot takti, det befinner si tufft, tufft samt anstrangand samt kraver massa syssla samt fajt. Skad det befinner sig det vart, lax ganger forsavitt. Sam jag kanner til att det befinner si lattare att besta over inom kaoset, forut det befinner si jobbigt sam utfor ont, skad kar kanner til atminstone underben herre tillat. Man antaga att kar har check. Det ar bra jatte- lattare temporar att hejd inom det ann att ge sig ut gallande ett absolut ny livsresa dar karl vara tvungen bese sig jag, analysera, forsoka ombilda samt gora massa laskiga grejer so delge forsavit ens innersta emotione exempelvi.

Pro mej kom en forandring nar min kompis och mi pratade ifall hans forhallande mo sin tjej. Do hade varit med ino enbart markli manader samt det varje totalt tumult alltid, dom brakade och brakade bot natterna, hon tog knark, madde illa mental sam varje svartsjuk samt kontrollerande. Mig fragade honom forsavit han var foralska i henne och han sa att givetvis, det befinner si mig andock icke nar hon haller pa sahar, sjalv gitter uta det har alltsa. Mig orkar inte kaxa.

Mi befinner sig kass sam kommer aldrig lyckas hava en bastant forhallande till en person, kande jag

Jag krafti och maste sett ut som en levande fragetecken? ”Vad avser ni ick foralska nar vad Japanska kvinnor tycker om amerikanska mГ¤n hon sysslar med sahar? Emeda blir herre ju art mer foralskad? Emedan blir man ju besatt? Nar det befinner sig brak kanner kar ju fortfarande tydligare att DUMPA jag ICK. Emeda vill kar ju fajtas an mer? Gitter icke dispyt? Underben menar du? Ja det befinner si klart att det befinner sig traligt skad vada orkar ej? Hurdan kan karl ej idas? ”

Odl snurrade mina tankar nar mig satt darborta, jag kunde ick relatera till honom overhuvudtaget och minsann ej at hans kanslor.

Det befinner sig ju endast att gripa sig upp dagen efter samt bege sig at plugge eller gno

Andock mig funderade villig det darbort i timmar, diskuterade det tillsamman vanner, vred sam vande kungen va som varje vettigt. Samt mig forstod att det ej ar rimligt att sta ut tillsamman stora dramatiska gruff darbort e befinner sig hatisk mot nagon, det ar inte rimligt att bola sig igenom alltsammans natter ino veckor inom linjen for att en ar dum. Mi skal ej orka det, aven om mig astadkommer det odla tvungen jag plantera ett and innan det kommer darat, sta uppsyn egna skull. Mig vill inte tillverka det sahar ehuru sjalv orkar. Mi vill ma finfin, mi vill tillverka det finemang, jag vill deltaga personer saso befinner si snalla samt gor undertecknad mumsigt. Mig hade tillracklig trott att san befangd hetta (saso mi kallade det) varenda e indikation villi starkare karlek an dom som ej brakade sa mycket samt hade det lugnare. Mig tankte att mig verkligen alskade mina vanner sa det gjorde ont – det varenda eftersom mig ick kunde ge dom nar do varje elaka kontra jag. inte att sjalv fortjanade forbattring, for sjalv hade ej blivit bildad det hemma. Jag varje rutinerad att sjalv blev behandlad illa sa jag fortsatte att godkanna undertecknad jag bliva det fran samtlig andra. Det varenda ett oerhord uppvaknande och ett vagskal stav mej nar sjalv fick hora grimas kompis glos.

Deixe um comentário